Loussanna Koenen Mulder


ckinn

Loussanna Koenen Mulder

Woonplaats: Apeldoorn

In het dagelijks leven: Ben ik samen met mijn man eigenaar van Bevlogenverf. ( gedreven graffiti kunst op maat & bevlogen trainingen in combinatie met NLP en Graffiti)

Mijn CKINN items:

Ik was al een hele poos weg van de CKINN tassen alleen had nog niet de stap gezet om een mooie clutch te kopen. Tot mijn grote verbazing won ik vorige week de Maine clutch! Echt helemaal te gek natuurlijk omdat hij stiekummmmmmmm…..al op mijn verlanglijstje stond voor de feestdagen.

Deze mooie clutch past helemaal bij mij en mijn levens stijl, ik kan er al mijn belangrijke spulletjes in kwijt en hij is stoer en toch vrouwelijk. precies wat mijn ideale tas/clutch moest uitstralen. Bedankt!

Liefs Loussanna


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

HTML tags are not allowed.