Inspiratie Augustus


flavourites210  213 foto 126werkplekflowerslemon foto 123foto129lint

Als het eerst in augustus gloeit, dan een lange winter bloeit.

Augustus begint lekker zomers maar laten we nog maar niet denken aan die lange winter.

Wauw hebben jullie het ook al gezien!? We staan vermeld op de populaire website flavourites tussen de leukste webshops! We zijn hier echt super blij mee, en ook trots! Kijk snel wat ze over ons zeggen!

CKINN loves Flavourites

Van deze kleur haar worden we helemaal wild. De kleur is blauw grijsachtig, de aankomende trend!

we love colored hair!

De highwaist jeans is ook aankomend najaar een blijvertje, tevens is het een stok achter de deur om naar de sportschool te gaan.

In ons interieur blijven we veel natuurlijke robuuste materialen zien! Dit hoeft niet veel te kosten! Deze boomstammen zijn vaak gratis af te halen. Let af en toe op waar bomen gekapt worden en onze tip

zorg wel voor wat mannelijke kracht, want ze zijn loodzwaar!

Deze werkruimte is perfect! De witte muren en minimalistische indeling vinden wij heel inspirerend. Het rek is te verkrijgen bij de bouwmarkt en is stoer en robuust en ideaal om je planningen en inspiratie aan op te hangen. Zorg ervoor dat je werkplek altijd veel licht inval heeft, want van donkere ruimtes worden we niet vrolijk.

Bloemen, bloemen, bloemen

Fleur je huis op met bloemen! Bloemen maken mensen vrolijk en hoe leuk is het om je eigen boeket bij elkaar te plukken!? Bij de pluktuin in Velp (Gelderland) kan dat. Een veld vol met de allermooiste kleurrijke bloemen! Je krijgt een mandje en kniptang bij ontvangst ( alleen dit al vonden we zo leuk) en knippen maar! Voor een volle mand betaal je slechts € 5,- .Vindt hun adres hier.

En sommige bloemen zijn gewoon zo mooi dat ze erom vragen geplukt te worden!

Met dit heerlijke zomerse weer moeten we veel drinken. Water blijft het meest dorstlessend. Door er wat verse citroen en munt erbij te doen geeft het een heerlijke verfrissende smaak en het staat ook nog eens leuk.

Gezellig met zijn alle bij een haart vuurtje marshmallows roosteren, heerlijk is het niet!? Maak het nu nog lekkerder met een aardbei aan het stokje, laat de marshmallow om de aardbei smelten en

smullen maar!

We blijven continu bezig met het ontwerpen van nieuwe tassen en accessoires ons hoofd tolt er soms van. Dit is ons nieuwe sample! De Big shopper ” Nebraska” hij gaat er komen in robuust leer.

wij vinden hem lekker stoer!

Onze tassen maken we met liefde maar we verzenden het ook met liefde! Daarom zijn we helemaal blij met het nieuwe lint!

Love  your CKINN

 

With love CKINN

Please leave your message right below

 

Bron foto’s: Pinterest

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

HTML tags are not allowed.